Om Keradan

KERADAN arbejder med tømmer og snedker-løsninger på hele Sjælland. Vi er særligt gode til at tage os af byggeprojekter, hvor der skal tænkes helhedsorienteret, i funktion, energioptimering og håndværk. Grundet mange års erfaring, kan vi slet ikke lade vær med at tænke i løsninger, der holder over tid og hvor funktion og design går hånd i hånd.

Kenneth

Kenneth er uddannet tømrer og har 21 års erfaring indenfor faget. Hans spidskompetencer ligger indenfor planlægning, finde de gode løsninger og udføre dem i høj kvalitet og med sans for den samlet helhed.

Rasmus

Rasmus er snedkeruddannet og har 23 års erfaring. Som snedker er hans spidskompetencer godt overblik, godt indblik og godt håndværk med fokus på individuelt tilpasset design og custom-made løsninger.

GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE OS

Din byggegaranti

KERADAN ApS er forsikret igennem TopDanmark. Vi og vores projekter er dækket af en såkaldt All risk-forsikring, der som udgangspunkt dækker alle typer skader på omfattede byggerier op til 5 mio.  Forsikringen dækker alle byggeriets parter, dvs. bygherre, entreprenør og eventuelle underentreprenører. Derved sikres det, at der i en skadesituation ikke opstår diskussioner om, hvem der skal betale skaden.

Altid høj tilfredshed

Hos KERADAN har vi stor fokus på at skabe det gode samarbejde. En stor del af vores kunder er tilbagevendende kunder og det er de, fordi de ved at vi er en seriøs samarbejdspartner. Vi ønsker at give alle vores kunder den bedste service med netop deres projekt og derfor er deres tilfredshed den vigtigste faktor for os.

VORES VÆRDIER

Med solide rødder i tømrer- og snedkerhåndværket udspringer vores vigtigste værdier. Vores håndværk er vores varemærke og med det følger kvalitet, punktlighed og ordentlighed. Det er vores værdier og vores ansvar.

Vi dækker hele sjælland

Storkøbenhavn er vores primære arbejdsområde, men tømrer- og snedkerarbejdet ligger dybt i vores dna, så vi kører gerne efter de gode opgaver, som også ligger udenfor Storkøbenhavn.