Vi tilbyder

KERADAN løser tømrer- og snedkeropgaver med stor erfaring. Vi arbejder både for private og for erhvervskunder, så derfor er viften af erfaringsområder bred og vi kan udføre stort set alt indenfor tømrer- og snedkeropgaver.  Nedenfor har vi samlet de forskellige arbejdsområder som vi hyppigst bliver spurgt ind til. Spørg os allerede tidligt i processen, vi har kompetencerne til at være behjælpelig med ideer og forslag til løsningsmuligheder, afklaringer omkring lovgivningskrav, ansøgning til myndigheder samt tegningsarbejder.

Vores erfaring og interesse indenfor byggeri spænder vidt og vi er derfor altid på udkig efter nye og spændende projekter – store som små. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive for et uforpligtende møde. Om dit behov er en privat terrasse eller etablering af kontorlokaler.

Tilbygning & ombygning

Er huset blevet for småt og børnene for store kan en ombygning eller tilbygning på huset være den rigtige løsning. Vi hjælper med at give jer et overblik og se nye muligheder inden vi løser alt fra fundament, vægge og tag til gulve, paneler og belysning med mere. Vi har øje for at arbejde ud fra husets eksisterende udtryk og æstetik og kan derved bevare helheden og udføre den rigtige løsning.

Nye vinduer & døre

Der findes et hav af muligheder, når der skal vælges vinduer og døre. Vi tager gerne en indledende snak med dig om behovet for 2 eller 3 lags ruder, energibesparelse, tyverisikring med mere. Vi står for opmåling, bestilling, levering og montering. Har du efterfølgende brug for at få afsluttet med flotte karme og fodlister klarer vi også det.

Keradan er officiel forhandler af KPK Døre & Vinduer.

Gulve

Gulve kan forvandle husets udseende markant. Er du til klassiske fyrtræsplanker eller moderne bredde planker? Mulighederne er enorme og vi sørger for at underlaget er i orden iden vi påbegynder det egentlige gulv. Alle afslutninger bliver der taget vare på og ønsker du oliering eller anden efterbehandling ordner vi også det.

Carporte

Når vi bygger carporte skeler vi meget til husets stil og byggeår. Derved opnåes en samhørighed mellem tilbygninger og hovedhus. Materialer, størrelsesforhold og funktion skal tages i betragtning. Derudover kan kreativiteten få frit løb og vi tager gerne en snak med jer om jeres ønske og behov.

TERASSER

Terrasser i forlængelse af en stue eller i hele husets bredde kan skabe en følelse af mere plads. Specielt i sommerperioden, hvor skydedøre kan åbne op til de ekstra km². Terrasser kan bygges i flere niveauer, med fx. integrerede plantekasser, trapper eller et indbygget udekøkken.

UDESTUER

Udestue, vinterhave eller havestue. Kært barn har mange navne, men dækker over en uopvarmet – og som regel mindre – tilbygning til huset, hvor væggene fortrinsvis består af glas.

Keradan er officiel forhandler af KPK Døre & Vinduer.

Nyt tag

Det er meget vigtigt at et tag bliver udført af professionelle fagfolk, da det er åbningen ind til din bolig. Alt skal udføres med præcision og grundighed så der ikke dannes små revner og åbninger hvor regn og andet vejr kan komme ind. KERADAN har mange års erfaring i dette arbejde og vil tage dig med i alle arbejdsgangene, så du kender dit hus endnu bedre efter vi har åbnet op i taget og arbejder med det.

KARNAPPER & KVISTE

En kvist bidrager med noget særligt til en loftsetage – mere lys, ekstra gulvplads og en god rumhøjde. Det kan give det lysindfald der ellers kan mangler på en 1. sal kun med skråvægge. Inden du går i gang, skal du dog søge kommunen om tilladelse. KERADAN hjælper dig med at finde en god løsning, som passer til dit type hus og dine behov. Der skal typisk tages forbehold for konstruktioner i tagopbygningen, dette kigger vi også på.

Energioptimering

Det kan næsten altid betale sig at lave energiforbedringer – uanset om dit hus er fra 1960’erne eller fra 1990’erne. Normalt sparer man mest i ældre huse, men også nyere huse kan være konstrueret sådan, at de spilder en masse varme. I mange ældre huse vil det være et helt realistisk mål at halvere varmeregningen og samtidig få et hus med et bedre og mere behageligt indeklima.

KØKKEN & BADEVÆRELSER

Nyt køkken er en drøm for mange. Vi hjælper meget gerne med en plantegning over mulighederne i det rum du planlægger at bygge i. Du kan vælge at vi læser hele opgaven eller blot står med tømmerarbejdet. Badeværelser kræver at vi arbejder med øje for de gældende regler der er på området.

Total entreprise

KERADAN har et meget stort netværk af samarbejdspartnere, indenfor stort set alle byggefagene. Derfor kan vi udføre opgaver indenfor næsten alle håndværksfag. Står du med en totalrenovering eller et nyt byggeprojekt , skal der også ses på plan og lovgivning. Vi er i stand til at hjælpe dig sikkert igennem.

Skal vi kigge forbi?

Står du med et byggeprojekt som du ønsker en vurdering af eller et prisoverslag, så kommer vi gerne ud til et møde og en gennemgang af en opgave og giver vores bud på en god og fornuftig løsning. Det koster dig ikke noget.