Nyeste projekter

Her kan du følge med i hvad vi går og laver for tiden. Vi uploader jævnligt nye projekter. Følg os på Instagram og få inspiration.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 2 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Billeder siger mere end 1000 ord

Derfor har vi herunder samlet en stribe før og efter billeder. Det kan være god inspiration til opgaver, vi kan tilbyde.

Før

Efter

Et eksempel på en totalenterprise, hvor vi har været med i hele tilblivelsen af denne bolig. Ud over at vi har bygget var vores opgave også at vejlede i valg af materialer og metoder, der resulterede i dette smukke resultat. Projektet er bygget under vores tidligere arbejdsgiver, inden vi startede KERADAN. Men et godt eksempel på hvad vi evner.

Før

Efter

Smuk og rumlig garage udført i puds og termo ask. Designet er minimalistisk og de lige linier blender godt sammen med den store villa i samme stil. Garagen er efter ønske blevet til en integreret del af huset.

Før

Efter

Her ser du et eksempel på hvordan man kan forvandle et 70’er parcelhus til en moderne smuk villa. Hele huset er gennemrenoveret med isolering, udbygning, 1. sal med kviste, nyt tag, vinduer og døre. Så har du grunden, så er mulighederne mange.

Før

Efter

Fra det blanke stykke papir til det fuldendte køkkenmiljø. Vores erfaring og kreative evner gør, at vi kan komme med gode ideer og gennemtænkte løsninger, når et nyt køkken skal bygges. Vi har styr på hele processen og ved hvor og hvornår de forskellige faggrupper skal på banen.

Før

Efter

Er huset blevet for lille, så er løsningen måske en udbygning i stedet for at flytte. Keradan kan vejlede dig med at søge byggetilladelse og komme med ideer til en planløsning, der løser dit pladsproblem. Her ses eksempel på et mindre parcelhus, som er blevet 80 km2 større fordelt på 1. sal og stueetage.

Skal vi kigge forbi?

Står du med et byggeprojekt som du ønsker en vurdering af eller et prisoverslag, så kommer vi gerne ud til et møde og en gennemgang af en opgave og giver vores bud på en god og fornuftig løsning. Det koster dig ikke noget.