Total renovering

“Med stor faglig indsigt i at renovere et bevaringsværdigt hus hjalp Keradan os med at realisere drømmen om en 1. Sal. De var særligt dygtige til at forstå og hjælpe os med netop det resultat vi havde i tankerne, samtidig med at kvalitet og budget gik op i en højere enhed. Vi giver dem vores varmeste anbefalinger.”

– Mie & Michael, Hvidovre

Nyt tag med kviste

“2019 var sommeren hvor vi fik bølgeeternit på vores hus. En stor beslutning ikke mindst økonomisk. Løsningen vi fik fra KERADAN var konkurrencedygtig på pris, der blev taget forbehold for stil, hustype, isolering og energibesparrelse. Smukt resultat med ro i maven, da alle aftaler blev 100% overholdt. Og vi kan glæde os til et langt lavere energiforbrug”

– Susanne Skovbro, Hvidovre

Stor træterrasse

“Vi har i år fået bygget en dejlig stor træterrasse i forlængelse af vores stue. Ud over at det er blevet et smukt og meget brugbart arial, så har det været et samarbejde, som er gået helt upåklageligt. Højt humør, professionel tilgang, utrolig fokus på detaljen i alt, der er udført. Vi giver KERADAN vores bedste anbefaling”

– Peter & Frederikke, Vanløse

Nye vinduer og stor energibesparelse

“Vores hus har gennemgået en totalrenovering og det har resulteret i en enorm energibesparelse. Det der har udgjort i den største forandring er, at huset har fået monteret facadeisolering, 3-lags energiglas på alle vinduer og dører og nyt tegltag med 400 mm isolering. Alt arbejde er udført med stor fokus på detaljen og og alle byggeregler overholdt til punkt og prikke ”

– Magdelena, Hvidovre

Galleribilleder

Vi har samlet før og efterbilleder, så du kan lade sig inspirerer…